Allfellas | Byten & Returer
21616
page-template-default,page,page-id-21616,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Byten & Returer

Byten & Returer

Fria returer & byten

Vi erbjuder alltid fria returer och fria byten om det sker inom 14 dagar från det du har erhållit varan. Du kan enkelt att returnera varor med den förbetalda returfraktsedeln.

Öppet köp och bytesrätt

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Om du inte är nöjd med ditt köp kan du inom 14 dagar returnera det och byta till andra varor, eller få pengarna tillbaka kostnadsfritt.

14 dagars bytesrätt

Givetvis förutsatt att varan inte är använd och returneras till oss i originalskick.
Du kan använda din förbetalda kundretur om du vill skicka tillbaka varan. Fyll i retursedeln och lägg den tillsammans med de varor du vill returnera.

Du kan använda den kundreturetikett som vi bifogat till följesedeln och du debiteras då ingen avgift, oavsett paketets storlek eller antal artiklar. Du kan även välja andra alternativ för att återsända eller återlämna varan, men då ansvarar du som kund för den faktiska kostnaden för att återsända eller för att återlämna varan.

Prova gärna dina kläder

Prova gärna dina varor men tänk på att vara försiktig med deodorant, parfymer mm. Vill du returnera dina varor går det fint men de skall vara i originalskick och alla etiketter ska sitta kvar. Tänk dock på att bytes- och ångerrätten inte gäller underkläder, badkläder eller öppnad plomberingspåse/bruten försegling vid köp av hudvård/grooming produkter. När vi har fått in din retur bekräftar vi detta genom att skicka ett mail till dig.